apr 16,2019 0 Comment

Lanceringen in de winkel

We hebben een aantal mooie lanceringen in de winkel in het geurensegment zoals;
Elixer van Roja Parfum.
AENOTUS de nieuwe geur van PURE DISTANCE.
Etoile D’Une Nuit van Goutal
Privé van Ormonde Jayne
Atman Xaman van Lorenzo Villoresi
Forty Thieves van Fort & Manlé
Sensual Instinct, Oud Dream van Montale
U bent van harte welkom in de winkel om deze mooie geuren te ervaren en kunnen we er alles over vertellen.

apr 16,2019 0 Comment

LTL in Parijs

Als je in Parijs bent, dan is het natuurlijk geweldig om af te spreken met de parfumeurs om de verhalen te horen achter de geuren en ook de nieuwe creaties te ruiken die er binnenkort gelanceerd worden.
Zo hadden we een afspraak met Pissara Umavjani, zij is de parfumeur die het merk Dusita heeft gelanceerd, hoe mooi is het dat zij de geuren maakt en ten allen tijde haar vader in gedachte heeft.
Binnenkort vertel ik u meer over de nieuwe geur die binnenkort gelanceerd wordt, ik kan u alvast de naam onthullen Splendiris.
Tevens hadden we een afspraak met Claude Marchal die ons alles vertelde over de geschiedenis en de gedachte waarmee hij het mooie merk MDCI gemaakt heeft.

apr 16,2019 0 Comment

Bezoek Baselworld in Zwitserland

Ieder jaar presenteren ‘s werelds grootste merken hun nieuwste ontwerpen  en collecties in Zwitserland tijdens Baselworld. Meer dan 450 merken en levaranciers zijn tijdens dit 6 daagse event vertegenwoordigd. Wij waren uitgenodigd door o.a. Hulchi Belluni, Mattioli en Jorg Heinz om hun laatste creaties te laten zien waarmee we u kunnen verrassen ! En hoe ! Gedurende 4 dagen hebben we tientallen merken bezocht, de meest bijzondere losse edelstenen voor u uitgezocht en onze hele eigen trouw- en verlovingsringen collectie ontworpen ! Met gepaste trots durven wij te stellen dat we een collectie hebben van klassiek tot uiterst modern samen met onze eigen ontwerp studio en een team van experts die u nergens in de Benelux onder 1 dak zult vinden. Kom langs en ervaar het zelf.

apr 16,2019 0 Comment

LTL in Milaan

 

Februari in Milaan, wat een geweldige modestad is dit toch. De meest waanzinnige boetieks en je kijkt je ogen uit naar alle waanzinnig mooie items die je ziet. Hoe leuk is het dan als je, je afspraken hebt en dat er op jou gewacht wordt. Zodat je de nieuwe collectie kunt aanschaffen voor het najaar en wat hebben we weer mooie tassen aangeschaft van Les Petits Jouers, No21, MSGM, Gedebe & Magri.
Daarnaast nog langs geweest bij Marina Fossati wat een innemende vrouw is dat toch, zij ontwerpt de accessoires niet alleen voor ons maar ook voor een andere gerenommeerde modehuizen en dan kan het zijn dat de lijnen die wij hebben lijken op collecties die zij voeren maar dat komt omdat het echte Marina Fossati Bijous zijn.

apr 16,2019 0 Comment

Etoile D’Une Nuit van Goutal Paris

 

De introductie van de nieuwe geur Etoile D’Une Nuit van Goutal Paris.
We waren uitgenodigd om deze lancering mee te mogen maken en waren al vroeg met de Thalys naar Parijs. Nadat we gelunched hadden bij Les Petit Palais, werden we meegenomen voor een tocht over de Seine om Parijs eens van een andere kant te zien. Vervolgens hadden we een afspraak met de 2 neuzen van Goutal en hoe leuk is het als je hoort waar de inspiratie vandaan komt en wat een bijzonder dat je dan het parfumorgel van Annick Goutal ziet, dat je dan al die geuren ziet staan waar de mooiste creaties mee ontwikkeld worden. Dat was al op zich een cadeautje , maar dan ook s’avonds nog uitgenodigd worden in een appartement wat omgetoverd was in een Goutal Paris wereld.
Waar de nieuwe geur Etoile D’Une Nuit werd toegevoegd in de familie naast Tenue de Soiree en Nuit et Confidence.
Etoile D’Une Nuit de geur die je doet denken aan de poeder en je lipstick die je aanbrengt als je laatste finish, voordat je thuis de deur uitloopt.
Bent u nieuwsgierig kom dan gerust langs bij ons in de winkel

apr 11,2019 0 Comment

Op bezoek bij Karl Lagerfeld Parijs

Parijs, het blijft toch altijd geweldig om deze stad te bezoeken, de stad van de liefde. In januari had ik een afspraak bij Karl Lagerfeld om de nieuwe collectie te bekijken en te bestellen voor het najaar. Ja, u leest het goed  in de mode industrie is de inkoop voor de lente/ zomer in het najaar en herfst/winter in het voorjaar.​

Op 21, Rue ST- Guillaume zit hiervan het hoofdkantoor, waar zich ook de werkruimte bevindt van Karl Lagerfeld.​

Terwijl ik de najaarscollectie inkoop, kom je in verschillende ruimtes waar de collecties geëtaleerd zijn, maar wordt aan mij gevraagd terwijl we naar boven lopen of ik het ook leuk zou vinden om het kantoor te zien waar monsieur Lagerfeld werkt. En ja, dan zeg je geen nee en dan is het heel bijzonder als je dan het bureau ziet waar hij  normaal gesproken zit en zie je aan de muur alweer tekeningen van zijn hand  hangen voor de nieuwe collectie voor het voorjaar.​

Dan blijft dit toch een bijzondere ervaring, die nog meer betekenis krijgt slechts een paar weken later, als ons allen het bericht bereikt dat deze mode Icoon ons is ontvallen.​