Fort & Manlé

Fort & Manlé is een Maison de Parfum wiens filosofie het is om voortdurend eigenzinnige, eclectische en vaak excentrieke handgemaakte, luxe parfum te creëren.

Fort & Manlé is een onafhankelijke, ambachtelijke parfumhuis dat is opgericht door de parfumeur zelf, Rasei Fort. 

In een poging om te streven naar geur perfectie, met behulp van voornamelijk de meest verfijnde en exquise natuurlijke, botanische en absolute, is Rasei gericht op het in vervoering te brengen van de gebruiker, door ze mee te nemen een weelderige, olfactieve reis naar de meest exotische locaties op de planeet, gehuld door een natuurlijke authentieke en levendige geur.

Niet afgeschrikt door de exorbitante kosten van de beste natuurlijke grondstoffen, in Fort & Manlé, we houden aan het gebruik van de meest verfijnde en kostbare natuurlijke extracten in plaats van ze te vervangen door goedkope en kunstmatige, synthetische moleculen, die zo gangbaar zijn geworden in de industrie.

Obsessief in zijn aanpak, Rasei zorgvuldig combineert ambachtelijke oliën, extracten en de mooiste Oudh in het bestaan.

Als een autodidact parfumeur, gebruikt Rasei Fort verwijzingen in de  geschiedenis en gevarieerde culturen, waaronder zijn eigen rijke, Turkse erfgoed. Op zoek naar de beste ingrediënten over de wereld  combineert hij met zijn zoektocht naar Inspiratie gehaald uit de oude Imperiums met hun pracht en praal.

Dit heeft geresulteerd naar de meest luxe geuren, in de hedendaagse tijd met een vleug van het verleden.