GROSSMITH

Stel je een legendarisch Brits parfumbedrijf voor dat de natie meer dan 100 jaar in de ban hield, maar dat na de Tweede Wereldoorlog achteruitging en inactief werd.

Deze fijne parfums werden oorspronkelijk gebruikt door drie generaties Britse royalty’s, te beginnen met koningin Victoria.
Tien jaar geleden volgde Simon Brooke zijn afkomst en ontdekte hij dat hij de achterkleinzoon van de oprichter van Grossmith was. Hij had de originele formuleboeken gevonden met hun onschatbare en gedetailleerde beschrijvingen. Hij besloot om Grossmith in zijn oude glorie te herstellen.
Sindsdien hebben Simon en zijn familie met de beste natuurlijke oliën en expertise drie mythische geuren nagebootst.

Tien jaar na de revival blijven deze 3 klassieke geuren de drager naar exotische locaties vervoeren en nemen ze de drager mee op een reis in de tijd. De koninklijke collectie onderhoudt de relatie met royalty’s en zet de traditie van het vieren van koninklijke evenementen voort. De volledig moderne black label-collectie brengt het parfumhuis de 20e eeuw in, geïnspireerd door de oprichter en de innovatieve geest van zijn familie.