Mode-icoon Karl Lagerfeld staat wereldwijd bekend om zijn geavanceerde, ambitieuze en relevante stijlbenadering. Onder zijn creatieve richting is het modehuis KARL LAGERFELD geworteld in een DNA dat toegankelijk is – luxe en cool; de kenmerkende esthetiek combineert tijdloze klassiekers met een modern, rock-chic uiterlijk. De portfolio van KARL LAGERFELD omvat confectiekleding voor mannen en vrouwen, kinderkleding, tassen en kleine lederwaren. Extra collecties zijn horloges, brillen, schoenen, parfums, kaarsen en modejuwelen. In 2016 lanceerde het bedrijf fijne juwelen en KARL LAGERFELD PARIS, die Parijs-geïnspireerde stijlen naar Noord-Amerika brengt. Het uitdijende netwerk van KARL LAGERFELD omvat wereldwijd meer dan 95 verkooppunten met één merk, plus een premium aanwezigheid in de groothandel in Europa, het Midden-Oosten en Azië. De wereldwijde flagshipstore op KARL.COM bereikt 96 landen en weerspiegelt de expertise van KARL LAGERFELD op het gebied van engagement door de digitale innovatie.

Mode-icoon Karl Lagerfeld staat wereldwijd bekend om zijn geavanceerde, ambitieuze en relevante stijlbenadering. Onder zijn creatieve richting is het modehuis KARL LAGERFELD geworteld in een DNA dat toegankelijk is – luxe en cool; de kenmerkende esthetiek combineert tijdloze klassiekers met een modern, rock-chic uiterlijk.
Naast de creatieve directeur van zijn merk, houdt Karl Lagerfeld ook toezicht op de creatieve richting van de modehuizen Chanel en Fendi. Hij is een van de meest gevierde ontwerpers van de eenentwintigste eeuw en zijn visionaire creativiteit breidt zich uit van mode tot illustratie, fotografie, styling en publicatie.