Ontwerper Maria Sole Cecchi

Maria Sole, geboren en getogen in Florence, Italië, verhuisde op 20-jarige leeftijd naar Parijs om inspiratie op te doen. Na achteloos te hebben geëxperimenteerd met LEGO-stenen op een oude handtas, stapte Maria Sole in de Parijse nachtscène en styliseerde haar doe-het-zelf-portemonnee met de beroemde letters van LOVE, om vervolgens weggeblazen te worden met het enorme succes dat het vasthield.

Na het ontwerpen voor vrienden en familie, volgde Maria Sole haar instinct en verhuisde naar Sao Paulo, waar haar consecratie als ontwerper en het merk echt van start ging. Haar tassen werden begeerd en gedragen door de beroemdste Braziliaanse meisjes, actrices en modellen. Ze werd zelf een instant-stijlicoon en veroverde de pagina’s en covers van Vogue, Elle en Harpers Bazaar. Ze was ook benoemd tot ambassadeur voor Farfetch Brazil en werd het gezicht van verschillende andere modemerken vanwege haar populariteit.

De exponentiële groei van het merk bracht haar terug naar haar geboorteplaats Florence in 2014, waar haar creaties worden geproduceerd. Datzelfde jaar werd ze uitgenodigd om deel te nemen aan Vogue Talents, een competitie voor veelbelovende opkomende ontwerpers, en won. Sindsdien is zij geschiedenis!

 

Les Petits Joueurs is een bloeiend luxe handtasmerk dat de vertrouwde esthetiek van een tas doet opleven in een eigenzinnig, levendig statement. Opgericht in 2013 in Florence, Italië, gedijt LPJ’s signatuur in het gebruik van unieke materialen en verfrissende moderne ontwerpen. Ideeën worden vervolgens tot leven gebracht door Florentijnse vakmensen, het creëren van tassen van onberispelijke kwaliteit. Pop-elegantie en uitmuntende producten zijn sindsdien de pijlers van een merk geworden. LPJ is beschikbaar in 145 landen en bevindt zich momenteel in 200 van de meest prestigieuze winkels, waaronder Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Browns, Luisa Via Roma en 10 Corso Como.
De onmiskenbare ontwerpen van LPJ hebben geresulteerd in een overvloed aan functies in onder andere Vogue, L’Officiel, Elle, Harpers Bazaar en Marie Claire. De creaties staan ​​ook herhaaldelijk bovenaan de lijst met meest gefotografeerde accessoires tijdens internationale Fashion Weeks, en worden een van de meest gewilde merken onder wereldberoemde beroemdheden, bloggers en beïnvloeders. In 2016 werd een iconisch stuk uit de SS16-collectie van het merk geselecteerd om permanent te worden getoond in het tassenmuseum in Amsterdam.