Opgroeiend, werd Marina omringd door kunstenaars en fotografen, mode- en interieurontwerpers, evenals hoog aangeschreven ondernemers, die allemaal een rol hebben gespeeld in het beĆÆnvloeden van hoe ze naar de wereld van vandaag kijkt. Belangrijk is dat het vooral vrouwen uit Marina’s Family waren.

Gedurende het leven van Raphael zijn de pionierende vrouwen om haar heen gedurende, compromisloos en elegant geweest. Op zichzelf al visionair en invloedrijk, het zijn moeders en zakenvrouwen die trots zijn op een balans tussen familie en professionele plicht. Ondernemerspogingen, een aspirant voor innovatie en toewijding aan de familie zijn de levensader van het DNA van de familie, en Marina is geen uitzondering.

Rusteloos van aard, zelfs als tiener, Marina’s hobby bracht haar ertoe een centrale rol te spelen bij het organiseren van evenementen, bruiloften en partijen. Daarbij groeide de waardering van de ontwerper voor hoe vergankelijk de professionele wereld kan zijn als het gaat om het creĆ«ren. In het bijzonder tijdens evenementen. Al je energie gericht op een enkel moment en het creĆ«ren van een spektakel van schoonheid en opwinding, maar de volgende dag is het voor altijd verdwenen. Hoewel er vaak verdriet is in deze realiteit, was Marina voortdurend geboeid door de uitdaging om met iets nieuws te komen voor het volgende evenement, vaak al op dezelfde locatie. Dit idee van constante heruitvinding binnen hetzelfde framewerk, heeft haar geĆÆnspireerd om deze taak op zich te nemen om dezelfde tas opnieuw te ontwerpen voor elke collectie-lancering.

Geboren uit een Zwitsers-Oostenrijkse moeder en een Griekse vader, heeft de ontwerper een natuurlijke affiniteit om te reizen en de natuurlijke wereld te verkennen, in het bijzonder met liefde voor de oceaan en de energie die ze daaruit haalt. Met de mogelijkheid om vier talen te spreken, bekijkt Marina het leven door een lens van wereldwijde compassie en aandacht, waardoor ze een internationaal publiek kan bereiken.

Terwijl ze momenteel Bedrijfskunde studeert aan King’s College in Londen, heeft ze besloten haar eerste onderneming in de wereld van de catwalk te lanceren. Met een scherp oog voor detail en een voorliefde voor design, haar ambitie en toewijding voor haar eerste designerlabel, grenslijnen en obsessief en nauwgezet streven naar perfectie.