Vier parfumcreaties van Ormonde Jayne, gefabriceerd in London.

Linda Pilkington, oprichter en artistieke leidsvrouw van Ormonde Jayne, is niet te stuiten in haar obsessieve zoektocht over de hele wereld naar de meest zeldzame en exotische oliën om haar uitgelezen verzameling van parfums te vervolmaken.

THE FOUR CORNERS OF THE EARTH is een collectie van vier parfums – MONTABACO, NAWAB OF OUDH, QI en TSARINA – die een hommage is aan de verschillende werelddelen die Linda Pilkington hebben geïnspireerd en tegelijkertijd een eerbetoon aan de rijke diversiteit van haar thuishaven, Londen.

Deze uitzonderlijke, kosmopolitische en veranderlijke wereldstad vormt haar zenuwcentrum – een knooppunt van waaruit Linda Pilkington naar de wereld kijkt en een unieke locatie waar je op elke hoek diversiteit vindt. Vanuit deze global village huldigt Ormonde Jayne THE FOUR CORNERS OF THE EARTH.

Ormonde-Jayne - The Four Corners of the Earth

Ik heb eindelijk een levenslange droom vervuld – ik heb een aantal van de meest zeldzame en meest ongrijpbare geuren bijeen gebracht: van de woestijnen in het Verre Oosten, de jungles van Latijns-Amerika, de eeuwenoude ommuurde steden van China en het Rusland van de Romanov tsaren.  – Linda Pilkington – Ormonde Jayne

Ormonde Jayne – Standard Collection