Het Love The Look Team

“Succes is niet de sleutel tot geluk, geluk is de sleutel tot succes”

LTL heropende de parfumboetiek in september 2018. We hebben juwelen en accessoires toegevoegd aan ons prachtige parfumassortiment in een volledig gerenoveerde ruimte die 4 keer groter is geworden dan voorheen.
Op hetzelfde adres.

Jewelry expert: Agnieszka

Parfume experts: Kalinka & Elli

Wie zijn wij?

Een aantal mensen die met passie werken en houden van wat we doen, die hebben bewezen de beste in ons vakgebied te zijn.

Het team gelooft dat de klant belangrijker is dan de verkoop. We kijken altijd naar wat u gelukkig maakt en wat het beste voor u is.
We werken met slechts één doel en dat is uw tevredenheid.

Als u meer wilt weten over een van onze producten, dan nemen we er graag de tijd voor. Tijdens uw eerste bezoek geven we u graag een rondleiding door de winkel en leggen we uit welke mooie merken we in huis hebben.

We doen dit graag terwijl u geniet van een kopje koffie, thee of een glas wijn.

“De enige manier om geweldig werk te doen, is door te HOUDEN van wat je doet “

Ik heb altijd van dingen gehouden die uniek zijn en wat niet iedereen heeft. Dingen waardoor je je speciaal voelt. Ik miste een plek om te winkelen in Nederland waar je unieke juwelen, accessoires en parfums allemaal onder één dak kon vinden.

En ik miste vooral professionele service met een glimlach. Dus ik ben aan de slag gegaan om deze omgeving te creëren in Rotterdam, een van mijn favoriete steden. Een zeer moderne maar hardwerkende stad die sneller lijkt te transformeren dan we ons konden voorstellen. Het is een hippe plek om te bezoeken en te wonen.

Ons assortiment is fenomenaal en mijn doel is om onze klanten de meest ultieme winkelervaring te bieden die er is.
We hebben echt iets voor iedereen.
We hebben een unieke ervaring, die we noemen
DE PARFUM-EXPERIENCE

Als je denkt dat je je volgende parfum binnen 5 minuten kunt vinden, denk ik dat je je vergist. Het is een eliminatieproces en zou meer een studie moeten zijn dan een snelle beslissing. Wij kunnen u helpen met het proces. Uiteindelijk moet je enthousiast naar huis gaan met een nieuw parfum waar je van houdt.
Dat geldt ook voor onze juwelen en accessoires.
Ik ben er zeker van dat als je eenmaal in onze winkel bent geweest, je verliefd zult worden op ons assortiment en ons team.
Mijn laatste advies is dat je de tijd moet nemen wanneer je onze geweldige winkel bezoekt. Negeer je telefoon voor een uur, ontspan en geniet.

– Shawn –

“Parfum is een persoonlijke magie, het is een eerste indruk en een blijvende herinnering “

Vanaf jonge leeftijd was ik altijd al bezig met verzorging. Ik knipte al mijn poppen de haren kort en gaf aan ieder die dat wilde de meest mooie blauwe ogen omdat ik vond dat iedereen dat kon hebben.
Geuren hadden altijd echter mijn grote liefde. Geen geur was veilig voor mij. Al vanaf jonge leeftijd, droeg ik de geuren van mijn moeder of vader, dit gaf mij altijd een gevoel dat ze bij mij waren en ook mijn oma’s  flesjes waren niet veilig.
Wat ik zo mooi vind en waar mijn liefde voor geuren vandaan komt is dat geuren herinneringen geven, van de meest mooie vakanties, of de familiebezoeken als klein meisje.
Maar ook dat geuren zich blijven ontwikkelen op de huid. Dat een geur je zelfvertrouwen kan geven. Dat een geur een indruk kan achterlaten, net als een handdruk die gegeven wordt bij een eerste ontmoeting.
Zelfs na ruim 30 jaar ervaring is het delen van mijn passie het liefste wat ik doe.

– Kalinka –

“Als je doet waar je van houd, inspireer en raak je het hart van anderen”

Op mijn 16e ben ik tijdens de vakanties bij mijn tante in Stockholm, die daar haar eigen juwelierszaak had, gefascineerd geraakt door de schoonheid van juwelen.

Vanaf dat moment heb ik besloten dat ik er in verder wilde en mezelf wilde specialiseren. Als register taxateur en DGI heb ik voor verschillende gerenommeerde juweliers mogen werken en een enorm interessante klantenkring leren kennen.

 Naast het adviseren en taxeren van juwelen is een van mijn grootste passies juwelen ontwerpen. Samen met de klant een uniek juweel ontwerpen is altijd weer een avontuur!

– Agnieszka-

“Samenkomen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, samenwerken is succes ..! “

Al vanaf dat ik een klein meisje ben heb ik veel interesse voor parfum en uiterlijke verzorging, Na het afronden van mijn opleiding kreeg ik meer de ambitie om met parfums te werken. Dit draag ik graag over aan mijn klanten.
In september 2018 is voor mij de uitdaging bij LTL begonnen. Ik werk als Sales adviseur en vind het heel leuk om nieuwe klantrelaties op te bouwen. Daarnaast doe ik ook onze social media.
Wat ik leuk vind bij LTL is dat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan.
We hebben een hecht team wat met elkaar en voor elkaar wil werken.Iedereen is een onmisbaar onderdeel van de groep. Ik kan mijzelf zijn en dagelijks leren we veel van elkaar.

– Elli –