Neem plaats en geniet van een kopje koffie of een glas champagne in onze boetiek terwijl u winkelt of gewoon ontspant.

We zijn oorspronkelijk begonnen als de eerste ‘haute parfumerie’ boetiek in Nederland en blijven onze lijnen met de meest unieke parfums ter wereld uitbreiden.

LTL biedt een zeer exclusieve en gevarieerde collectie juwelen. Van hedendaags tot klassiek in een variërende prijsklasse. Onze vriendelijke en discrete medewerkers helpen je om meer te begrijpen over juwelen en assisteren je bij de perfecte keuze uit onze huidige collectie. Of heb je liever ‘Out of the Box’? We kunnen u begeleiden om een uniek juweel te ontwerpen met de hulp van ons team en meesters achter de schermen.

We hebben een uniek assortiment accessoires voor zowel dames als heren, waaronder designersieraden, zonnebrillen, tassen, hoeden, sjaals en handschoenen. De drijvende kracht achter onze collectie is de zoektocht naar authenticiteit en exclusiviteit. We hebben een collectie die je nergens anders kunt vinden zonder een vlucht en een afspraak.

Met vakkennis, passie en vooral veel plezier geven wij u graag advies op maat. Bezoek onze winkel in Rotterdam en ervaar de unieke, ultieme winkelervaring van Love the Look.

U bent van harte welkom!